Puzzle adulti 1000 piese Vintage Posters – Coins

Producator: D-Toys

Puzzle
Vandut si livrat de: jucarie.ro

SKU: 6673 Categorie: Etichete: , ,

Descriere

Esti gata sa treci testul rabdarii? Ti-am pregatit un joc puzzle cu o imagine cu multe, chiar foarte multe monede vechi: puzzle 1000 piese vintage coins. Te tine conectat si iti ofera pana la 30 de ore de distractie creativa.

Daca esti unul dintre pasionatii de jocuri puzzle cu detalii marunte, puzzle 1000 piese Coins / Monede din colectia puzzle vintage va fi cu siguranta un prilej de a-ti exersa abilitatile de asamblare.

Sau poate in copilarie erai fascinat de monede si iti placea sa le colectionezi. O imagine cu atat de multe piese vechi te va face sa te simti colectionarul de altadata, dar si artistul de astazi care pune impreuna 1000 piese de puzzle si creeaza cel mai fascinant tablou din viata lui.

Pentru suportul pieselor si asamblarea lor poti utiliza o masuta standard de cafea. Dimensiunea imaginii reconstituite este de 50 x 70 cm. Daca vrei sa-ti amintesti mereu de munca ta minutioasa, pune tabloul in rama si expune-l intr-un loc din casa caruia vrei sa ii dai personalitate.

Caracteristici puzzle 1000 piese vintage coins:

Material puzzle:?

carton albastru de o calitate superioara

materiale sustenabile, reciclabile

finisaj semi-lucios, culori vii

Numarul pieselor de puzzle: 1000

Varsta recomandata: 14+

Puzzle 1000 piese monede vechi te ajuta sa-ti dezvolti multiple abilitati, precum:

  • Memoria pe termen scurt.
  • Indemanarea si coordonarea.
  • Perseverenta.
  • Capacitatea de concentrare.
  • Atentia la detalii.
  • Gandirea logica.
  • Capacitatea de a rezolva probleme.

Stiai ca??

Monedele au fost introduse ca metoda de plata in jurul secolului al VI-lea sau al V-lea i.Hr, iar inventarea lor este inca invaluita in mister. Herodot le atribuia lidienilor, in timp ce Aristotel sustinea ca primele monede au fost batute in regiunea Frigia.

Una dintre cele mai scumpe monezi din lume este ?Flowing Hair?, un dolar din argint emis in 1794 care valoreaza 10 milioane de dolari.

Lira sterlina a fost introdusa in circulatie in secolul VIII si este cea mai veche moneda care se afla inca in circulatie.

In ianuarie 2020, erau in circulatie 135 de miliarde de monede euro.?

Puzzle 1000 piese monede vechi transforma o activitatea minutioasa intr-o distractie pe cinste

Puzzle 1000 piese monede vechi poate fi si o buna ocazie de a patrunde in istoria indepartata a omenirii si de a cunoaste secretele primilor bani scosi pe piata. Daca vrei ca lucrul la aceasta imagine sa mearga mai repede, antreneaza-i in jocul puzzle si pe copiii tai. Pregateste cat mai multe informatii despre monede si povestiti impreuna despre istoria banilor.?

Banii sunt un subiect actual oricand si cu cat mai repede le explici despre ei copiilor, cu atat mai repede le vor intelege valoarea. Combinatia joc puzzle – discutie despre bani este o oportunitate atat de distractie, cat si de invatare.

Alege puzzle 1000 piese monede vechi din colectia puzzle vintage si antreneaza-ti mintea in mod placut si creativ. Daca vrei sa provoci un prieten sa-si testeze rabdarea si atentia la detalii, acest joc puzzle este cadoul perfect.

?